Zoek jij een uitdagende baan bij een ambachtelijk en groeiend bedrijf? Waarin jij met jouw werkzaamheden het verschil maakt bij de bewerking van kruiden en specerijen? In een team waarin je elkaar ondersteunt, maar waarbinnen je ook je eigen verantwoordelijkheden hebt?

Regelmatig heeft Mouw Maalderij mooie vacatures openstaan waarbij jouw talenten misschien prima passen. Check onze site regelmatig of volg ons via sociale media. Wie weet spreken wij elkaar binnenkort!

Productie­medewerkers

Mouw Maalderij BV is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken van specerijen en gedroogde kruiden. Op onze productielocatie in Harderwijk behandelen wij dagelijks een breed aanbod aan producten afkomstig uit alle delen van de wereld, die vervolgens hun weg vinden naar gebruikers in Europa. Wegens uitbreiding van… Read More
Bekijk vacature

Vakmanschap en flexibiliteit door bijna 50 jaar ervaring

Mouw Maalderij is een onafhankelijk familiebedrijf met meer dan veertig jaar ervaring in het bewerken van specerijen en kruiden. Naast de beschikking over de vereiste certificeringen onderscheiden wij ons vooral door ons vakmanschap en flexibele capaciteit met vele machines.